Bér modul

Bér modul

A számfejtéstől a bevallásig mindent elvégez. A Bér Modul a dolgozókról nyilvántartható adatok segítségével egy komplett adat nyilvántartáson túl, széles körű lehetőséget ad az alkalmazandó foglalkozási jogviszonyok, bérformák, jövedelemtípusok használatában.

Egyedülállósága abban rejlik, hogy a felvételtől a leszámolásig, a számfejtéstől a bevallásig, a funkciók egy modulban megtalálhatóak. Könyvelő irodák számára ez ideális, hiszen csak az alapmodul elegendő számukra. Nagyobb cégek részére további kiegészítő modulokkal bővíthető, pl. tb-modul, internetes e-jelenlét modul stb.

Bér komplett

Komplett: A bejelentéstől a bevallásig egy modulba gyűjtöttünk minden szükséges folyamatot.

Bérformák: A számfejtést könnyen végezhetjük havi-, óra-, és a teljesítménybéres, darabbéres bérezési formák esetén is, így rugalmasan alkalmazkodunk bármely munkaszerződéshez.

Csoportos: A távollétek felrögzítése után egy gombnyomással valamennyi dolgozó számfejtését elvégezzük.

Különlegességekre felkészítve: EKHÓ, Felszolgálói díj, Kiküldetés, Kata és egyéb jövedelmek számfejtését könnyen és egyszerűen elláthatjuk.

Letiltás könnyítő: A levonásokat a jogszabály által előírt sorrendben, automatikus végrehajtói jutalék kalkulációval készítjük.

Levonás karton: A letiltások és gyerektartásokon túl, a vállalati levonásokat is kartonozzuk emberenként, kinyomtatható és excel formában.

Önellenőrzés kiváltása: egy havi korrekciós lehetőséget biztosítunk az előző hó jelenlét változásainak kezelésére önellenőrzés nélkül.

A Bér Modul elkészíti:

E-mailben: Fizetési jegyzéket küldhetünk dolgozónként saját vagy céges e-mail címre automatikusan.

Kilépők: A kilépő dolgozók nyomtatványait egy menüpontba gyűjtöttük.

Utalás: A munkabéren kívül utalás fájlt készítünk a letiltásokról és a céges kötelezettségekről is, a könyvelő munkáját segítve.

Órakeret kezelése: hiány és többletórával többhavi órakeretben foglalkoztathatjuk a műszakos dolgozókat.

Főkönyvi feladás: Az elszámolt bér egyszeri mintakontírozás után fájlban átadjuk a főkönyvi program felé, költséghely ill. munkaszám/projekt bontásban.

Nagyobb létszámú cégeknek további modulok, úgy, mint Munkaügyi-, illetve Táppénz modul használatát is javasoljuk munkájuk könnyítése, a jogszabályok egyszerű és határidő pontos betartása érdekében. További moduljainkról itt tájékozódhat.