Munkaügy modul

Munkaügy modul

A munkaügy modul valóban széles körű adattartalommal ad segítséget a munkaügy feladatainak ellátásához. A munkaügyi osztályon dolgozó ügyintézőnek lehetősége van felvinni, engedélyezés esetén megtekinteni a dolgozót érintő munkaügy- és bérrel kapcsolatos adatokat is. A munkaügyi modulban a bér modul adatain kívül újabb több száz, munkaügyet érintő adat felvitelére van lehetőség. Igyekeztünk minden olyan munkaügy kategóriát beépíteni a rendszerbe, ami előfordulhat a munkavégzés során.

A dolgozóhoz rögzíthető minden végzettsége, szakképzettsége, tanfolyami végzettségei, amelyek igény esetén lekérdezhetőek további munkafolyamatokhoz. Az egészségi állapot, a kötelező orvosi vizsgálati lista információt ad a következő vizsgálatra küldéshez.

A munkaügy modul tartalmaz minden olyan adatot, melyekből a program a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cégek részére kiszámolja az igényelhető Dotációt (bér támogatást).

Automatikusan számolja a dolgozók részére járó alap és pótszabadság napokat és órákat. A kiszámolt szabadság napok több féle listán, köztük Szabadság értesítőn és napra pontos részletes listán is kinyomtathatóak, elmenthetőek.

A munkaügy modul segítségével elkészíthető több féle bizonylat, mely a dolgozók ki-,  belépésével és egyéb értesítésekkel kapcsolatos.
Valamennyi kötelező KSH statisztikát összegyűjt és fájlban elkészít.

Ismerkedjen tovább a TÁPPÉNZ modullal. Kifizető helyeknek alap modul!