Munkatársaink

Pomázi Ágnes Módusz Zrt. BérCentrum vezető

Pomázi Ágnes

BérCentrum Vezető

Tanulmányaimat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán valamint a Műszaki Informatikai Főiskolán végeztem. Szakmai referenciáimat biztosítja: bérelszámolási szolgáltatási iroda irányítása, saját forgalmazású Wtbér Bér-, Munkaügyi és Tb szoftver oktatása, utógondozása, ügyfelek részére problémamegoldás. Szakmai előadásokkal, egyéni és csoportos oktatásokkal is aktívan foglalkozom. Ebben segítségemre van 17 éves bérelszámolási, személyzeti- és munkaügyi feladatvégzési tapasztalatom.

Réti Andrea Módusz Zrt. Bérszámfejtő - tb ügyintéző

Réti Andrea

Tb- és bérszámfejtő

11 éve folyamatosan bérszámfejtőként dolgozom. 2009-ben végeztem el a tb-tanfolyamot, azóta a bérszámfejtés és tb-ügyintézés teljes egészét lefedő munkafolyamatokat látok el.

Pál Györgyné Módusz Zrt. Bérszámfejtő - tb ügyintéző

Pál Györgyné Gizi

Kiemelt szakértő

Programozó matematikusi végzettségem hozzájárul a bérszámfejtési program és a felhasználók igényeinek maradéktalan összehangolásához. A bérszámfejtés programozásában eltöltött 30 éves szakmai tapasztalatom alapos ismeretet eredményezett a bérszámfejtés és tb ügyintézés mélységeinek elsajátításában és a programozásban való megvalósításában.

Marschall Ferencné Módusz Zrt. Bérszámfejtő - tb ügyintéző

Marschall Ferencné Kati

Bérszámfejtő

Első és egyetlen munkahelyemen, a cég nagysága miatt levonás-kezelőként kezdtem, majd a gyakorlatszerzés során egyre közelebb kerültem a bérszámfejtés rejtelmeihez. Az elmúlt 35 évben a bérszámfejtés minden részletét megismertem, amelyhez a szükséges tanfolyamokat is elvégeztem.

Tóth Sándorné Módusz Zrt. könyvelő

Tóth Sándorné Jutka

Könyvelő- és bérszámfejtő

Pályafutásomat könyvelőként kezdtem, amely mellé bekerült az adott cégek bérszámfejtési feladata is. A bérszámfejtés alaposabb megismeréséhez 1995-ben elvégeztem a bér és tb-ügyintézői tanfolyamot. Továbbra is első sorban könyveléssel foglalkoztam, de mellette a cégek bérszámfejtését is elláttam. Tudásom frissítésére 2017-ben elvégeztem a középfokú bér és tb-ügyintézői tanfolyamot, hogy a könyvelés mellet a bérszámfejtési feladatokat is maradéktalanul el tudjam látni.

Mile Dóra Módusz Zrt. Bérszámfejtő

Mile Dóri

Könyvelő, bérszámfejtő

Végzettségemet a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem, majd a könyvelési feladatok mellett belépő bérszámfejtés minél jobb ellátása érdekében elvégeztem a felsőfokú társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói tanfolyamot is. Jelenleg, mint könyvelő – bérszámfejtő látom el a rám bízott feladatokat

Kis Lilla BérCentrum, értékesítési vezető

Kis Lilla Tícia

BérCentrum értékesítési vezető

Korábbi munkáim során PR, marketing és ügyfélkapcsolat területeken szerzett tapasztalataimmal járulok hozzá a Bércentrum eredményes működéséhez.

Konyicsák József Módusz Zrt. Informatikai főtanácsadó

Konyicsák József

WTBÉR főtanácsadó

Közel harminc évig vezettem a Módusz Zrt. bérszámfejtő csapatát a siker útján, jelenleg pedig tanácsadóként segítem évtizedek alatt szerzett tapasztalatommal a mindennapok hatékony és gördülékeny működését.

Jex Dénes Módusz Informatikai vezető

Jex Dénes

WTBÉR informatikai vezető

A Módusz Zrt. informatikai igazgatójaként én felelek a Bércentrum üzletfejlesztéséért, valamint a WTBÉR bérszámfejtő szoftver informatikai támogatásáért. Szaktudásommal és tapasztalatommal igyekszem segítséget nyújtani csapatomnak, hogy az ügyfeleink továbbra is maximálisan elégedettek lehessenek a ránk bízott feladatok elvégzésével.